29. september 2014

En kuffert er en kuffert


"At rejse er at leve" sagde H.C. Andersen og til det, må man have en kuffert. Her er min første kuffert. En beautyboks. Den fik jeg, da jeg blev konfirmeret sådan ca. for 53 år siden. Og den fungerer stadig. I rigtig mange år, fungerede den som opbevaring af børnebørnenes legetøj. Nu har den fundet tilbage til sin ejer.

Nogen som læser med her, vil kunne huske de første charterture. Vi rejste med fly for første gang og i flyveren, kunne man bl.a. købe kosmetik. Jeg husker hvor fantastisk det var, at se brochuren over alt det parfume og kosmetik, man kunne købe og til lave priser. Måske husker I også, at man kunne købe pakker med 3 læbestifter.  Og pakker med  tre neglelakker der passede til læbestiften.

På turen hjem fra Paris skulle jeg lige se om der var noget spændende i lufthavnsbutikken. Og jeg havde selvfølgelig for lidt tid og pludselig blev der kaldt ud. Jeg så mig om og fik øje på en pakke med 3 læbestifter. Jeg blev helt nostalgisk. Og stod faktisk og små-smilede ved betalingen. Jeg var slet ikke klar over, om jeg kunne lide farven, men jeg havde den samme forventningsfulde glæde som dengang for længe siden og var spændt på, hvad det var for noget jeg havde købt. Det var glæden over at blive overrasket. I dag er jeg også blevet overrasket, for det er min fødselsdag. Jeg er overrasket og taknemmelig over, at jeg bliver 67 år. Tænk at få 67 år med så mange udfordringer og så mange glæder. 


Kjole: Elise Gug

MADAME OG AIRFRANCE ØNSKER DEM… EN RIGTIG 
GOD UGE


<3

            
                                                                         
             
                                                 

                                                        

7 kommentarer:

 1. Hjertelig tillykke med i går håber du havde en skøn dag. Det er det rene nostalgi jeg havde også en beautyboks den var bare hvis og jeg var meget stolt af den. Der var en hvis charme over de første charterture og indkøb af kosmetik man følte sig rig. Det er nogle skønne farver læbestifterne har rigtig lækre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ja - jeg er faktisk også glad for de farver og så kan de også blandes.

   Slet
 2. Hvilket dejligt indlæg, altid dejligt at komme i det nostalgiske hjørne, husker det hele ,som var det i går og hvem havde ikke en beautyboks min var brun, sikke smukke farver dine nye læbestifter har.

  SvarSlet
 3. Happy Birthday!!
  Happy to see you bought yourself a bit of nostalgia for your birthday. I love reminiscing on things from my past. Funny how sometimes just the scent of something can take you back to those times, and so quickly too.

  SvarSlet
 4. Takk for en fin blogg og hjertelig tillykke med gårdagen. Jeg er 71 år i dag og husker godt tre-pakkene med lebestift og neglelakk, og elisabeth Ardens ansiktskrem var også populært. Tror det ble solgt mange ukurante farger i tre-pakningene! Hilsen Torunn fra Norge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din hilsen og dit besøg på min blog. Det er rigtigt, der var også Ardens Visible Difference.

   Slet