1. januar 2014

Blonder fra Baum und Pferdgarten & striber


Fru Bruun ønsker alle et rigtigt godt nyt år. Det gamle år er forbi og det nye er begyndt. Det er 1. januar  - smukt, og jeg har gjort som jeg plejer, set nytårskoncert fra Wien.  Jeg synes altid, der er noget dejligt ved at begynde på et nyt år. Der er en vis forventning - vil det blive et godt år? Selv om der er meget jeg ikke har indflydelse på, ja - så er det alligevel op til mig, om jeg vil gribe det gode og lade det blomstre. 

Der stod et sted:  Lær at se lidt lysere på hverdagen. 
1 - Slip bekymringerne. 
2 - Distraher dig selv væk fra dårlige tanker. 
3 - Nyd nuet. 
4 - Hvil i dine hormoner. 
5 - Kend dine følelser. 
6 - Løs problemerne i tide. 
7 - Vær sød ved dig selv. 

Det sidste er rigtig godt at huske. For ofte er jeg min egen værste fjende. Er jeg god nok, er det godt nok det jeg gør, hvad synes de andre o.s.v.  o.s.v.  
Jeg så disse kloge ord, men kan ikke huske hvor jeg har set dem, men jeg fik noteret, at det var psykolog Irene Oestrich der har skrevet dem.   2013 rinder ud i den gamle stue


2014 begynder i det nye atelier


Lyset er på vej tilbage dermed også mere aktivitet. Men lidt endnu må vi klare os med de levende lys inden døre. Foran os venter også den nye forårs- og sommer mode. 

Her til nytårsaften greb jeg ned i et par gamle sommer kjoler. Lagt sammen lag på lag, blev det min nytårskjole. Den inderste stribede er fra i sommer  HER  og den yderste blå blonde kjole er fra Baun und Pferdgarten, den er købt på et lagersalg i august sidste år. Det sorte elastik bælte har jeg knappet bag på i stedet for foran. Det er fra Nørgaard På Strøget.  Ellastik!!!! Det har jeg virkeligt sat stor pris på her i julen. Skoene er mine gamle Chanel sko, de holder min tid ud og jeg elsker dem, for de er fyldt med dejlige minder. Jeg læner mig op af stolen for at skabe liv i billedet og ikke af andre grunde….
I morgen starter det sædvanlige ræs med min  udsalgs-greyhund fru Bruun må se om den er til at styre. 

Men inden da vil jeg tage på besøg hos Not Dead Yet Style som jeg altid læser med stor interesse, for vi er jo ikke døde endnu og Patti har altid en spændende pointe i sine indlæg.  Jeg håber, det vil lykkes denne gang, at komme over på hendes side.

3 kommentarer:

 1. You do have a wonderful home, Anne-Marie, it is both stylish and cosy. And you look fabulous!
  Unfortunately my year hasn't started in a good way with a friend passing away at my age and completely unexpected. A big shock for everybody in my town.
  Your thoughts are well put together and worth remembering though!

  All the best for you and a Happy 2014!
  Annette | Lady of Style

  SvarSlet
 2. Happy New Year, Anne-Marie! I love your wishes for the next year, I love your house, and I love your look, you look fabulous.

  SvarSlet
 3. Rigtig godt nytår til dig også håber du får et skønt år, i dit smukke hjem og at du stadig vil give alle vi andre inspiration som du gjorde i 2013

  SvarSlet