14. november 2011

Plus Sizes


Foto: Marina Rinaldi 


Foto: Marina Rinaldi 

Marina Rinaldi er Max Maras mærke for størrelser over 46. Rinaldi har ingen butikker i Danmark, men man kan få inspiration ved at se på billederne på deres web.
Inspiration er nettop meningen med min blog. Ofte ser man modeller og billeder der er utrolig uinspirerende, især hvis man leder efter store størrelser.
Marina Rinaldi er et godt bud på et mærke der laver elegant og smart tøj i store størrelser. Rinaldi laver tøj man ikke kan gemme sig i. Hun har netop den filosofi, at man skal undgå "telte" når man er en stor størrelse. Det gælder om at finde ud af hvilken kropstype man er og så købe noget der passer godt til den facon man har.

Foto: Marina Rinaldi 

Jeg har hørt rygter om at de åbner en butik i Hamburg og Berlin. Hvis du ikke lige kommer cyklende forbi der, ja - så er der nogle forskellige e-butikker på nettet hvor de har enkelte ting fra Marina Rinaldi.
Se GODE WEB-ADRESSER her på min blog og se mere Rinaldi her.

1 kommentar:

  1. It’s actually a cool and helpful piece of information. I am satisfied that you simply shared this helpful information with us. Please keep us informed like This. Thank you for sharing.
    Plus Size Størrelsesguide
    Tøj Til Store Kvinder
    Tilbud Og Udsalg På Dametøj

    SvarSlet